OFFICIERSBUFFET
Koud
- Fijn gerookte zalm met zijn garnituren
- Gerookte forel met limoen en mierikswortel
- Vitello Tonato ‘Originale’
- Salade met scampi’s Alicante (à la minute gegrild)
- Tomaatjes gevuld met tonijn en Zeebrugse grijze garnalen
- Italiaanse Proscuittoham met meloen
- Carpaccio van rundvlees en basilicum
- Salade van gerookte eendenborst met een mousse van kwartel
- Breughelham met asperges
Warm Buffet
- Kabeljauwhaasje met Oostendse grijze garnalen geparfumeerd
met een Chablissausje vergezeld van pommes duchesse
- Konijn met pijnboompitten e,n rozijnen met gratinaardappels
Salades
- “Caraïbische” aardappelsalade
- Pastasalade “Italienne”
- Tomaat & mozzarellasalade met basilicum
- Rijstsalade “Ras El Hanout”
- Oosterse mihoensalade “Impérial”
Assortiment sausen, broodjesvariatie en boter
inbegrepen
DESSERTENBUFFET VOOR UW GASTEN OM 22.30 UUR
- Chocoladefontein met zijn garnituren
- Verse fruitsla
- Paletje van bavarois met exotisch fruit
- Tiramisu
- Chocolade mousse
- Assortiment van fijne patisserie en mini-glaasjes
- Rijstpap met bruine suiker
- Fijne mini-glaasjes, patisserie en macarôns
Koffie en thee met al zijn benodigdheden.